In 2014 am inceput ca apicultor, am vazut cum este mierea adevarata si am vrut sa o impartasesc cu lumea.
In 2017 am creat Primitiv Foods, sub acest nume am vandut 7 sortimente de miere neprihanita amestecata cu fructe uscate sau nuci.
In 2018 intr-o calatorile in Londra , am avut ocazia sa descopar un mied complet diferit de ceea ce stiam noi de la apicultori. Era racoritor, carbonatat, cu o aroma placuta, nu neaparat dulce si cu o alcoolemie de doar 5%. Aceasta era marea diferenta. Ca acest mied, cu doar 5% alcolemie, era o bautura usoara, potrivita pentru orice ocazie. Nu era exagerat de dulce ori tare, asa cum stiam noi pana la acel moment.
Astfel in noiembrie 2022 am lansat primul mied cu alcoolemie mica din Romania, sub brandul Miedăria.
Misiunea noastra la Miedaria este de a revolutiona felul in care oamenii privesc si savureaza miedul. Suntem dedicati sa impartasim dragostea si pasiunea noastra pentru miedul autentic, natural si neprocesat, produs pe Valea Buzaului, pentru a aduce o noua perspectiva asupra acestei bauturi traditionale. In inima misiunii noastre este o dorinta de a face miedul accesibil si atractiv pentru toti, astfel incat sa impartasim cu toti iubitorii de bauturi alcoolice bucuria acestei bauturi unice si sa continuam sa aducem inovatie si pasiune intr-un domeniu traditional. Ne dorim sa promovam o cultura a consumului responsabil si sustenabil, prin colaborarea cu producatori locali si respectarea mediului inconjurator.